Кошик
453 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 10:00 найближчого робочого дня (завтра, 20.01).

+380 (73) 531-56-09

Поліамідна оболонка Nalo Ferm 45 мм без кольору гофра 25 м

  • Немає в наявності
  • Код: 978020138470

385 ₴

+380 (73) 531-56-09
зв'язок з нами
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Поліамідна оболонка Nalo Ferm 45 мм без кольору гофра 25 м
Поліамідна оболонка Nalo Ferm 45 мм без кольору гофра 25 м
385 ₴
Немає в наявності
+380 (73) 531-56-09
зв'язок з нами
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Ковбасна оболонка, калібр 45 мм
Одна з кращих штучних оболонок, яка з кожним роком набирає все більше і більше популярності. Використовуючи її навіть новачок зможе приготувати гарну домашню ковбасу і полюбити ковбасний справу.


До основних її переваг ставитися:

  • міцність
  • відмінна дымопроницаемость
  • еластичність
  • термостійкість
  • бар'єрність.

Дана оболонка на 45 мм призначена для приготування сиров'ялені, сирокопчені домашніх ковбас, а також сервалетов і салямі. Це ідеальний варіант для початківців ковбасників або тих, хто не наважувався на готування сыровяленой або сирокопченої ковбаси з-за вимоги підтримки спеціальних умов температури і вологості. Завдяки полімерному матеріалу хвилюватися про загартов і виникнення цвілі не варто.

Забезпечує рівномірну втраті вологи в процесі дозрівання ковбаси. Це гарантує відмінний результат.

У порівнянні з фвброузними і колагеновими оболонками поліамідна має багато переваг. Але також слід враховувати її недоліки:

її не можна протикати. Вона відразу лопає.

іноді відшаровується від продукту, оскільки зроблена за технологією легкоз'ємною оболонки.

тривалий процес дозрівання ковбаси з-за того, що оболонка дуже повільно пропускає вологу. Але результат того вартий.

Щоб знизити можливість утворення повітряних бульбашок, під час формування ковбаси полімерну оболонку варто щільно набивати. Оптимальне переповнення фаршем 10-12%.

Підготовка полімерної оболонки
Перед використанням замочіть в холодній воді t 20-25°С на 2-3 хв. Гофрована гільза повинна повністю знаходитися у воді.

Видалити воду з рукава.

Надіньте оболонку на цевку ковбасного шприца.

Увага! Полімерну оболонку не рекомендується кліпсувати, оскільки вона може луснути. Для перев'язування краще використовувати шпагат. Якщо він містить тверді матеріали, перед використанням його краще замочити

Характеристики:
Матеріал: полімер
Калібр: 45 мм

Основні
ВиробникFerm
Користувацькі характеристики
Довжина:25 м
КолірПрозорий
  • Ціна: 385 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner