-
День Години роботи Перерва Понеділок 10:00 - 18:00 Вівторок 10:00 - 18:00 Середа 10:00 - 18:00 Четвер 10:00 - 18:00 Пʼятниця 10:00 - 18:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Вінниця
Ваніль – сама топка пряність, що має світове значення.
У народній медицині ваніль застосовується при лихоманці, хлорозі, розладі нервової системи, психічних захворюваннях, сонливості., ревматизмі. Цілиться як засіб, що збуджує і стимулює м'язову діяльність.
Використовуються маленькі насіння всередині стручка. Вони надають стравам насичений аромат і плямистість. Часто стручок спочатку підігрівають до теплої рідини, щоб його легше було відкрити, але навіть сухий стручок легко розрізається вздовж гострим ножем. З відкритого стручка можна вискобліть насіння. Стручок можна перемолоти.
Чим хороша справжня ваніль і в чому відмінність від ваніліну? Вона є однією з найдорожчих прянощів у всьому світі внаслідок складного і тривалого технологічного процесу обробки та складності вирощування. Це спонукало до синтезу ваніліну - її штучного замінника. Але ваніль ваніллю, а замінник це замінник, і повністю повторити тонкість і стійкість справжньої ванілі так і не вдалося — через наявність мінорних компонентів запаху обумовлених гелиотропином та іншими компонентами ефірної олії ванілі.
В стручках ванілі міститься близько 25% цукрів, 15% жиру, 30% целюлози і 6% мінеральних речовин. Вміст води досить високо – 35%.
Серед усіх прянощів ваніль частково через свою ціну частково через властивості займає почесне місце. Натуральна ваніль йде на ароматизацію тільки найдорожчих кондитерських виробів і солодких страв. Зокрема шоколаду та какаоовмісних продуктів бісквітів і виробів із бісквітного тіста кремів пломбірів горіхових печінки. У рецептурі інших солодких страв (компотів желе мусів суфле парфе пудингів сирних паст деяких видів варінь) частіше використовують ванілін хоча водночас втрачається частина ароматичних властивостей готового виробу.
У вироби піддаються тепловій обробці ваніль вводять або безпосередньо перед нею (в тісто) або відразу після поки страва ще не охололо (в пудинги суфле компоти, варення тощо). У холодні страви (сирні пасти) після приготування. У вироби вимагають просочення (бісквіти торти) ваніль вводять у вигляді ванільного сиропу вже після випічки.
Ключові особливості наших товарів
01
Висока якість
Ми гарантуємо високу якість наших товарів, у чому ви можете бути абсолютно впевнені.
02
Значний асортимент
Понад 250 найменувань продукції. Ви зможете знайти у нас великий перелік товарів різних видів.
03
Відповідність характеристик
Всі характеристики товарів, вказані на сайті, повністю відповідають їх безпосереднім характеристикам.
04
Оновлення каталогу
Ми уважно стежимо за новинками, тому ви можете розраховувати на найактуальніші пропозиції в нашому інтернет-магазині.
Чому нам можна довіряти
Ми оперативно опрацьовуємо замовлення покупців.
Ми відповідально підходимо до виконання кожного замовлення.
Переваги нашої компанії
Бажаєте придбати наші товари? В такому випадку достатньо залишити заявку. Наш менеджер оперативно її обробить і зв'яжеться з вами для уточнення деталей.
Як ми працюємо?
Оформлення заявки на сайті або по телефону
Консультація менеджера та узгодження всіх нюансів
Оплата зручним способом
Доставка обраним способом
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Особливості | Без лактози, Без борошна, без горіхів, без пальмової олії, Без цукру, Без холестерину, Без яєць, безглютенові, Бездрожжевої, вегетаріанські, Гіпоалергенні, Діабетичні, Низькобілкові, Низькокалорійні, Низьковуглецеві, з вітамінами |
Користувацькi характеристики | |
Тип | Ваніль |
Паковання | Поліпропіленовий пакет |