Колагенова оболонка 50 мм. Колір - копчення 5 м
- Готово до відправки
- Код: 114674451812
-
День Години роботи Перерва Понеділок 10:00 - 18:00 Вівторок 10:00 - 18:00 Середа 10:00 - 18:00 Четвер 10:00 - 18:00 Пʼятниця 10:00 - 18:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Вінниця
- +380 (73) 531-56-09зв'язок з намиЄлизавета БіликВінниця, Україна+380 (73) 531-56-09
Оболонка Fabios призначається для м'ясної промисловості та використовується для виробництва копчених та варено-копчених ковбасних виробів. Для виробництва білкових ковбасних оболонок використовуються високосортні колагенові волокна зі спилка великої рогатої худоби.
Структура оболонки дозволяє пропускати дим, а також водяну пару, що впливає на високі смакові якості кінцевого продукту. При цьому оболонки дуже прості у вживанні і добре тримають параметри. Прості оболонки міцні, еластичні, піддаються кліпуванню і покращують якість ковбасних виробів, що випускаються, які набувають апетитного вигляду. Це найбільш поширений тип оболонки, що випускається фірмою Fabios, який користується визнанням клієнтів усього світу.
Завдяки спеціальним технологічним операціям досягається зниження адгезії оболонки до фаршу, що дозволяє легко знімати "упаковку" з готового виробу. Також як традиційні та кільцеві оболонки вони виготовляються з колагену найвищої якості та піддаються всім необхідним виробничим процесам, які мають на меті отримати виріб найвищої якості. Їхні властивості такі ж, як у випадку традиційних, але додатково характеризує їхнє легке відділення від фаршу.
Оболонка – паро-, димопроникна, забезпечує проникнення при копченні ароматичних речовин у продукт та дозволяють зберегти аромат виробів протягом терміну зберігання.
Штучна білкова оболонка застосовується для всіх видів ковбасних виробів: сиров'ялених, сирокопчених, варено-копчених, напівкопчених, копченостей, варених ковбас, шинок в оболонці, сардельок, ковбасних виробів з м'яса птиці.
ПІДГОТОВКА ДО НАБИВАННЯ:
Заочити у теплій воді на 3-5 хвилин для надання еластичності.
МАТЕРІАЛ:
Штучні білкові оболонки виготовляються з колагенових волокон, виділених у процесі обробки зі спилку шкур великої рогатої худоби
ВЛАСТИВОСТІ ТА ПЕРЕВАГИ:
- перевершує натуральну оболонку за еластичністю, міцністю, бактеріальною чистотою;
- Забезпечує стабільну форму ковбасних виробів при формуванні (стабільність діаметра), що дозволяє випускати дозовану продукцію;
- паро-, димопроникність оболонки забезпечують проникнення при копченні ароматичних речовин у продукт та дозволяють зберегти аромат виробів протягом терміну зберігання;
- здатність до термоусадки дозволяє зберегти форму виробу при охолодженні та зберіганні, крім утворення порожнеч і бульйонних набряків у ковбасному батоні;
- дозволяє отримати традиційний смак ковбас, натуральний вид продукту.
УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ І ТЕРМІНИ ПОДІЇ:
- оболонку зберігають в упаковці виробника в сухих приміщеннях, захищених від сонячного світла, при температурі 20...25С на відстані не менше 1 м від нагрівальних приладів при відносній вологості повітря 70...75%.
- Гарантійний термін зберігання оболонки 12 місяців.
Ключові особливості наших товарів
01
Висока якість
Ми гарантуємо високу якість наших товарів, у чому ви можете бути абсолютно впевнені.
02
Значний асортимент
Понад 250 найменувань продукції. Ви зможете знайти у нас великий перелік товарів різних видів.
03
Відповідність характеристик
Всі характеристики товарів, вказані на сайті, повністю відповідають їх безпосереднім характеристикам.
04
Оновлення каталогу
Ми уважно стежимо за новинками, тому ви можете розраховувати на найактуальніші пропозиції в нашому інтернет-магазині.
Чому нам можна довіряти
Ми оперативно опрацьовуємо замовлення покупців.
Ми відповідально підходимо до виконання кожного замовлення.
Переваги нашої компанії
Бажаєте придбати наші товари? В такому випадку достатньо залишити заявку. Наш менеджер оперативно її обробить і зв'яжеться з вами для уточнення деталей.
Як ми працюємо?
Оформлення заявки на сайті або по телефону
Консультація менеджера та узгодження всіх нюансів
Оплата зручним способом
Доставка обраним способом