Кошик
391 відгук
+380 (73) 531-56-09

Суміш спецій "Балтійська" 100 г

  • Готово до відправки
  • Код: 1486844322

50 ₴/100 г

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

+380 (73) 531-56-09
зв'язок з нами
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Суміш спецій "Балтійська" 100 г
Суміш спецій "Балтійська" 100 г
50 ₴/100 г
Готово до відправки
+380 (73) 531-56-09
зв'язок з нами
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Застосовуються при виробництві пресервів пряного засолу з скумбрії, ставриди, сардин, оселедця, мойви, кільки та ін.

  • забезпечують високу технологічність при виробництві продукту;

  • виключають можливі помилки у складанні дозування спецій;

  • мають консервуючими властивостями;

  • додають насичений смак і аромат.

Спосіб застосування

1. Для приготування пресервів використовують свіжу або слабосолену рибу:

- при приготуванні пресервів із свіжої риби її ретельно промивають у проточній воді з температурою не вище 15 ° С, сортують за розмірами;

- при виготовленні консервів з солоного напівфабрикату рибу ретельно промивають у 6-8%-ном сольовому розчині;

- якщо використовується морожена риба, її розморожують проточною водою до температури -1ºС і обробляють, а потім промивають.

2. Суміш спецій змішують з сіллю.

3. Рибу укладають у банки рядами ― нижній ряд спинками вниз, всі наступні ряди – спинками вгору. Кожний ряд риби пересипається пряно-сольовою сумішшю. На пересыпку витрачається 3/5 порції. 1/5 частина суміші висипається на дно банки і 1/5 частина висипається на верхній ряд риби. Банки заливають кип'яченою і охолодженою водою з температурою не вище 8°С. Наповнені банки укупориваются.

4. Наповнені банки витримують 8-10 год для освіти тузлука і опади. Потім їх накривають кришками і закочують. Банки витирають насухо, укладають в ящики догори денцями і направляють на дозрівання при температурі 2ºС. Для кращого дозрівання ящики перевертають через 2-3 доби після закінчення 7-10 діб.

5. Для правильного і поступового дозрівання пресерви необхідно зберігати протягом місяця при температурі 0-2ºС, а потім при температурі 4-5ºС.

Склад суміші спецій: гвоздика, кориця, перець чорний, лавровий лист та ін

 

Ключові особливості наших товарів

01

Висока якість
Ми гарантуємо високу якість наших товарів, у чому ви можете бути абсолютно впевнені.

02

Значний асортимент
Понад 250 найменувань продукції. Ви зможете знайти у нас великий перелік товарів різних видів.

03

Відповідність характеристик
Всі характеристики товарів, вказані на сайті, повністю відповідають їх безпосереднім характеристикам.

04

Оновлення каталогу
Ми уважно стежимо за новинками, тому ви можете розраховувати на найактуальніші пропозиції в нашому інтернет-магазині.

Чому нам можна довіряти

 
 

Ми оперативно опрацьовуємо замовлення покупців.

 
 

Ми відповідально підходимо до виконання кожного замовлення.

Переваги нашої компанії

Наші менеджери проконсультують вас та допоможуть зробити вибір.
При оформленні замовлення до 14:00 ми відправляємо товар того ж дня.
Ми пропонуємо різні варіанти оплати покупок: переказом на карту, післяплатою, за допомогою Пром-оплати.
Ми швидко доставляємо товари за допомогою Нової Пошти. Ви зможете отримати своє замовлення найближчим часом.

 

Бажаєте придбати наші товари? В такому випадку достатньо залишити заявку. Наш менеджер оперативно її обробить і зв'яжеться з вами для уточнення деталей.

Як ми працюємо?

Крок 1

Оформлення заявки на сайті або по телефону

 
 
 
Крок 2

Консультація менеджера та узгодження всіх нюансів

 
 
 
Крок 3

Оплата зручним способом

 
 
 
Крок 4

Доставка обраним способом

 
 
 

Подивитись весь каталог

 

Основні
Країна виробникУкраїна
СкладГвоздика, кориця, перець чорний, лавровий лист та ін.
Тип спеційСуміш прянощів
Користувацькі характеристики
Вага100 г г
  • Ціна: 50 ₴/100 г

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner