Суміш спецій «Аджика червона»
- Готово до відправки
- Код: 1739090822
-
День Години роботи Перерва Понеділок 10:00 - 18:00 Вівторок 10:00 - 18:00 Середа 10:00 - 18:00 Четвер 10:00 - 18:00 Пʼятниця 10:00 - 18:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Вінниця
Суміш прянощів використовують як готову приправу або як пасту до рисових, овочевих, м'ясних страв, а також кладуть в супи після їх готовності.
Аджика – це приправа, до складу якої входить безліч компонентів, в тому числі прянощів і трав. Ця приправа з'явилася на Кавказі і стала дуже популярною, а потім її з задоволенням стали використовувати в кухнях багатьох країн. Аджика надає стравам особливий смак і аромат: гострий, тонкий і солодкувато-гіркий. Колір аджики залежить від її складу: вона може бути коричневою, помаранчевої, червоної або зеленої. У грузинській кухні, як і в кухнях інших народів Кавказу, ця приправа вважається основною, і може бути представлена у вигляді порошку або пасти, які додаються в різні страви. Аджикою також називають свіжо приготований соус. Аджика з'явилася в Абхазії, і саме це слово означає не що інше, як «сіль». Абхази називають аджику «перцевої сіллю», або «сіллю, перетертої з чим-небудь» ― в залежності від складу приправи.
Склад
Суха аджика включає велику сіль, гострий мелений червоний перець, насіння коріандру, часник сушений, терті волоські горіхи, кріп і хмелі-сунелі. Останній компонент теж являє собою суміш – зеленуватий порошок з сухих прянощів, відрізняється тонким і запашним, але досить сильним ароматом і помірно-гострим смаком; ця суміш широко використовується в грузинській кухні і кухні інших народів Кавказу. Зазвичай до складу хмелі-сунелі входять коріандр, селера, фенугрек, кріп, петрушка, чабер, базилік, майоран, лавровий лист, м'ята перцева, шафран і червоний перець.
Застосування
Практично ніякої їжі в Абхазії не готують і їдять без аджики, використовуваної в різних видах. Однак помідорів у цій аджике ніколи не було і бути не може: це росіяни придумали варіант приправи, в якій помідори частково, а іноді майже повністю замінюють перець – так приправа стає менш гострою, але зберігає свій насичений червоний колір. Для отримання пасти в суху аджику додають слабоалкогольний винний оцет або просто розводять порошок теплою водою, додаючи за смаком цукор і сіль. Виходить густа волога кашка; якщо в неї не додають нові компоненти, то аджику називають червоною. Аджику додають не тільки до м'ясних і рибних страв, але і до рису, а також до квасолі, з якої готують лобіо – відоме блюдо грузинської кухні.
Склад суміші спецій: перець червоний солодкий, часник, коріандр, перець червоний пекучий, сіль і ін
Ключові особливості наших товарів
01
Висока якість
Ми гарантуємо високу якість наших товарів, у чому ви можете бути абсолютно впевнені.
02
Значний асортимент
Понад 250 найменувань продукції. Ви зможете знайти у нас великий перелік товарів різних видів.
03
Відповідність характеристик
Всі характеристики товарів, вказані на сайті, повністю відповідають їх безпосереднім характеристикам.
04
Оновлення каталогу
Ми уважно стежимо за новинками, тому ви можете розраховувати на найактуальніші пропозиції в нашому інтернет-магазині.
Чому нам можна довіряти
Ми оперативно опрацьовуємо замовлення покупців.
Ми відповідально підходимо до виконання кожного замовлення.
Переваги нашої компанії
Бажаєте придбати наші товари? В такому випадку достатньо залишити заявку. Наш менеджер оперативно її обробить і зв'яжеться з вами для уточнення деталей.
Як ми працюємо?
Оформлення заявки на сайті або по телефону
Консультація менеджера та узгодження всіх нюансів
Оплата зручним способом
Доставка обраним способом