-
День Години роботи Перерва Понеділок 10:00 - 18:00 Вівторок 10:00 - 18:00 Середа 10:00 - 18:00 Четвер 10:00 - 18:00 Пʼятниця 10:00 - 18:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Вінниця
- +380 (73) 531-56-09зв'язок з намиЄлизавета БіликВінниця, Україна+380 (73) 531-56-09
Цедра апельсина - це висушена шкірка фрукта. Апельсин являє собою дуже смачний і корисний фрукт, який відноситься до сімейства Рутові. Колір у нього помаранчевий, а за смаком він свіжий, соковитий і солодкий.
Застосування цедри апельсина в кулінарії:
У кулінарії цей продукт популярний. Рецептів з цедрою апельсина дуже багато.
В основному апельсинову цедру використовують для приготування солодких страв і випічки.
Її можна додавати в торти, печиво, пироги, булочки, пиріжки, пряники, тістечка. З цедрою апельсина дуже часто готують паски, кекси, солодкий хліб. Сушену цедру апельсина додають при виготовленні шоколаду і шоколадних цукерок.
З апельсинових кірок виготовляють всіма відомі і улюблені цукати.
Цедрою апельсина можна ароматизувати чай, компоти, соки.
Ключові особливості наших товарів
01
Висока якість
Ми гарантуємо високу якість наших товарів, у чому ви можете бути абсолютно впевнені.
02
Значний асортимент
Понад 250 найменувань продукції. Ви зможете знайти у нас великий перелік товарів різних видів.
03
Відповідність характеристик
Всі характеристики товарів, вказані на сайті, повністю відповідають їх безпосереднім характеристикам.
04
Оновлення каталогу
Ми уважно стежимо за новинками, тому ви можете розраховувати на найактуальніші пропозиції в нашому інтернет-магазині.
Чому нам можна довіряти
Ми оперативно опрацьовуємо замовлення покупців.
Ми відповідально підходимо до виконання кожного замовлення.
Переваги нашої компанії
Бажаєте придбати наші товари? В такому випадку достатньо залишити заявку. Наш менеджер оперативно її обробить і зв'яжеться з вами для уточнення деталей.
Як ми працюємо?
Оформлення заявки на сайті або по телефону
Консультація менеджера та узгодження всіх нюансів
Оплата зручним способом
Доставка обраним способом